Inspiroidu kanssamme!

TOP 10 Romanttisimmat hotellimme Baltiassa

Romantiikka on täynnä tunteita, mielikuvitusta ja vapautta olla kahdestaan. Valikoimastamme löydät hotellit, joissa näihin suloisiin hetkiin on helppo antautua. Valitse sinulle sopivin ja lähde romanttiselle lomalle Viron ja Latvian upeisiin kohteisiin.

Upea Von Stackelberg Tallinnassa

Von Stackelberg hotellissa romantiikan nälkäistä hemmotellaan niin huoneessa kuin spa osastollakin. Jo hotellin miljöö ja huoneet antavat matkaan ripauksen luksusta. Lisäksi voit varata hotellista romantiikkapaketin, jolloin huoneessasi odottavat niin ruusun terälehdet kuin kuplivat juomatkin. Romantiikka paketilla käytössäsi on hotellin  ZEN spa sauna- ja allasosasto yksityisesti. Lisää yhteisiä kokemuksia saa varaamalla parihoidon hotellin kylpyläosastolta. Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, Tompean mäen juurella.

Tutustu Von Stackelbergin huoneisiin

Viiden tähden luxusta Telegraafissa Tallinnassa

Tallinnan Vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva Telegraaf huokuu ylellisyyttä. Historiallinen rakennus antaa upeat puitteet yhteiseen lomaan. Hotellilla on suosittu Tchaikovsky -ravintola, jossa voit nauttia ranskan ja venäjän keittiön herkuista. Telegraafista löytyy myös spa osasto, jossa voit nauttia uimisen lisäksi myös höyrysaunan löylyistä ja erilaisista hoidoista.

Katso video hotellista

Kreutzwald Tallinnan keskustassa

Kreutzwald hotellin standard huoneet ovat pohjoismaisen tyylin mukaan pelkistettyjä, mutta hotellin ZEN huone ja ZEN superior huone tarjoavat astetta ihanamman miljöön romantiikasta nauttivalle. Hotelliin voit varata myös useita eri romantiikkapaketteja. Niillä saat huoneeseen romanttisen koristelun sekä herkkuja odottamaan saapumistanne. Lisäluksusta kaipaava voi varata myös romanttisen Zen Spa yksityiskylpyläosaston käyttöönsä ja nauttia hoidoista hotellin hoito-osastolla.

Tutustu Tallinnaan

Tallinna

Matkakohde

Ruusuja Kuressaaressa

Astuessaan Grand Rose hotellin aulaan tuntuu kuin olisi tullut toiseen maailmaan. Niin muhkean ruusuinen maailma ympärille avautuu. Ruusuteema jatkuu myös huoneisiin, joissa yksityiskohdissa ja pitsissä ei ole säästelty. Ihastuttavia hetkiä tarjoaa myös hotellin holviravintola, jonka tiiliseinät luovat illalliselle romanttisen miljöön. Grand Rose sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, matkailijoiden suosimalla Saarenmaalla Virossa.

Tutustu Grand Rose Spahan

Tutustu Kuressaareen

Kuressaare

Matkakohde

Muhkeaa romantiikkaa Rakveressa

Kaikki Aqva Spassa henkii ylellisyyttä ja runsautta. Käytetyt materiaalit ovat muhkeita ja romanttisia. Kylpylän hoito-osasto henkii itämaista tunnelmaa ja sieltä onnistuu varata myös parihoitoja ja hierontoja moneen makuun. Hotellin ravintola on tunnettu herkullisista makuelämyksistä, joten illallinen kahdestaan kynttilänvalossa on varmasti tärkeä osa lomaanne.

Tutustu Rakvereen

Rakvere

Matkakohde

Ammende Villa on Pärnun romanttisin hotelli

Jo ulkoapäin osaat ajatella, että nyt astutaan romanttiseen ympäristöön. Kauniiseen vanhaan kivikartanoon kunnostettu korkeatasoinen hotelli Ammende Villa on elämys jokaiselle majoittujalle. Jokainen huone on keskenään hieman erilainen, mutta kaikista välittyy korkea taso ja vanhan talon henkeä vaaliva tunnelma. Halutessasi nauttia rauhallisesta aamusta kahdestaan, voit tilata maittavan aamiaisen huoneeseen. Omaa rakastaan voi halutessaan hemmotella ruusunterälehtikylpyllä. Hotellin ravintola on yksi Pärnun parhaita ja romanttisen illallisen voit nauttia joko puutarhassa tai lisämaksusta yläkerran yksityisemmässä tilassa.

Yhteinen auringonlasku

Rannahotellin sisustus on itsessään hyvin vaalea, ilmava ja pohjoismainen. Romanttisen hotellista tekee sen upea sijainti. Varsinkin kesällä hotelli on täydellinen yhteiselle lomanvietolle. Hotellista voit varata huoneen merinäköalalla ja parvekkeella. Mikä onkaan upeampi tapa kuin lomapäivän päätteeksi nauttia erikoiskahvia tai shampanjaa parvekkeella ja katsella kuinka aurinko laskee horisonttiin. Hotellilla on myös parvekkeellisia huoneita, joista ei ole suoraa merinäköalaa, joten tarkistathan varaushetkellä huonevalintasi.

Tutustu Pärnuun

Pärnu

Matkakohde

Romanttinen kartanomiljöö Vihulassa

Soutelu järvellä. Yhteinen hevosajelu kärryissä kauniissa maisemassa. Minigolfia kahdestaan. Mikäli nämä asiat puhuttelevat sinua, kannattaa tutustua Vihulan kartanon upeaan lomamiljööseen. Palveluiden lisäksi kartano tarjoaa myös tunnelmallista majoitusta. Tyylikkäät ZEN huoneet ovat romantiikan nälkäisen valinta. Kartanolta löytyy myös kylpylä- ja hoito-osasto, jossa ihanat hemmotteluhetket täydentävät ainutlaatuista lomaanne.

Tutustu Vihulaan

Vihula

Matkakohde

Ylellisyyttä Tarton keskustassa

V-Spa sijaitsee Tarton keskustassa, ostoskeskuksen yhteydessä. Hotellin ulkomuoto ei vielä lupaile kovin romanttaisia hetkiä, mutta varatessasi tyylikkään Delux huoneen on nautinnollinen loma taattu. Tilavassa Delux huoneessa on poreallas yhteisiin hemmotteluhetkiin. Halutessasi voit tilata hotelliin myös romantiikkapaketin, jolloin huone on koristeltu ruusun terälehden saapuessanne ja pullo kuohuvaa odottaa kylmässä.

Tutustu V-Spahan

Tutustu Tarttoon

Tartto

Matkakohde

Tyylikkyyttä Riian tapaan

Mikäli haluat kaupunkilomaltasi hieman enemmän, kannattaa valita Semarah hotel Metropole hotelli Riiasta ja sieltä superior tai delux -luokan huone. Kauniisti sisustetuissa huoneissa on tasokas yleisilme ja hyvin tilaa. Hotellin yleisissä tiloissa on paljon satiinia ja kauniita yksityiskohtia, jotka luovat romanttista tunnelmaa. Hotellin yhteydessä toimii aamiaisravintola, mutta sen keskeinen sijainti Riian vanhassa keskustassa takaa maukkaat illanviettomahdollisuudet jokaiseen makuun.

Rantaromantiikkaa Jurmalassa

Baltic Beach Hotel & SPA sijaitsee upealla paikalla, aivan Jurmalan kesäkaupungin rannassa Latvijassa. Tasokkaan hotellin kylpyläosasto on upea. Lisäksi hotellista tekee erityisen sen yksityisranta, joka on käytössä vain hotellin asiakkaille. Rannalle asetetut katokset tarjoavat mahdollisuuden olla omassa rauhassa vilkkaalla Jurmalan rannalla. Rantaclubille voit halutessasi tilata myös virvokkeita ja pientä purtavaa. Luksuslomaa etsivälle Baltic Beach hotellin kesäloma on varma valinta. Kesäiset kelit hellivät Jurmalassa kesäkuulta elokuulle.

Tutustu Jurmalan Beach Hotel & Spahan

Tutustu Jurmalaan

Jurmala

Matkakohde

Muut Romanttisia hetkiä yhdessä -kokoelmat

Kaikki 8 kokoelmaa
Kaikki 8 kokoelmaa

Inspiroidu kanssamme!

Kaikki 10 teemaa
Kaikki 10 teemaa