Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tietoja varaamisesta

Tietoja varauksen tekemisestä ja varausehdoista

Ilmoittautuminen

Matkan voi varata sekä poikkeamalla toimistossamme että puhelimella. Valtakunnallinen puhelinnumeromme 03 45 800 palvelee koko maata. Toimistomme ovat auki maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 17.00. Voit tehdä matkavarauksen myös suoraan internetin matkakaupastamme. Osa matkojemme lisäpalveluista on varattavissa vain toimistoistamme, kuten allergiahuoneet sekä -hytit, perhehuoneet- ja hytit.

Huomioi, että jokaisella matkustajalla, myös sylilapsella on oltava omalle nimelle kirjoitettu paikka bussiin sekä mahdollisesti hotelliin. Pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme edellä mainituissa tilanteissa.

Varaaminen www-sivuillamme

Internet-varauksissa jos matkan alkuun on yli 45vuorokautta on mahdollista maksaa varaus osissa. Tällöin varauksesta voi halutessaan maksaa 20% ennakkomaksun ja loppusumma varauksesta erääntyy ritsteilymatkoilla 14vrk ennen lähtöä, hotellimatkoilla ja Pietarin risteilyillä 28vrk ennen lähtöä ja lennon sisältävillä matkoilla sekä erikoisristeilyillä 35vrk ennen lähtö. Varaus astuu voimaan heti matkan maksamisen jälkeen. Maksu suoritetaan varausketjun lopussa Paytrail maksupainikkeiden kautta. Maksu onnistuu Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Aktian, Tapiolan, Handelsbankin, Ålandsbankin tai S-pankin verkkopankeista. Maksaa voit myös Visa tai Mastercard luottokorteilla.  Matkainfon saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi varauksen tehtyäsi. Muistathan tulostaa yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Jos yhteenveto jää saapumatta, ota välittömästi yhteys matkatoimistoon.

Internetissä tehdyn maksetun varauksen jälkeen asiakkaalla on 24 tuntia aikaa peruuttaa varaus kuluitta, mikäli varattuun lähtöön on yli 7 vuorokautta. Tarkemmat ehdot luettavissa täältä

Varaaminen puhelimitse tai toimistossa

Puhelinvarauksissa lähetämme matkainfon mukana laskun. Matkan voi maksaa toimistossamme tai pankin kautta. Ilmoittautumismaksu on osa matkustajan matkan hintaa ja se erääntyy maksettavaksi 7 päivää varauksen vahvistamisen jälkeen ja loppumaksu noin kuukausi ennen matkan alkua. Varatessasi matkan lähellä lähtöä, voi maksettavaksi tulla koko summa jo varauspäivänä.

  • Ilmoittautumismaksun osuus on 20% koko varauksen loppusummasta.

Lisätietoa matkasta

Matkaohjelmasta löydät lisätietoa mm. lähtöajasta, -paikasta ja muista aikatauluista. Varmistathan antamiesi tietojen oikeellisuuden matkaohjelman saadessasi. Internet-varauksissa matkaohjelma tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Soittamalla tehdyissä varauksissa lähetämme matkaohjelman sähköpostilla tai postitse.

Matkavakuutus

Suosittelemme matkavakuutusta kaikille matkoille. Monilla on kotivakuutukseen liitetty matkavakuutus, jonka kattavuus niin henkilöiden kuin matkatavaroidenkin osalta kannattaa tarkistaa. Suosittelemme tarkastamaan myös vakuutuksenne peruutusturvan.

Matkatavarat

Matkatavaroihin tulee laittaa näkyviin omistajan nimi- ja osoitetiedot sekä matkakohde. Helposti särkyvät tavarat ja arvoesineet pitää kuljettaa käsimatkatavarana.

Katso matkaehdot

Yleiset valmismatkaehdot
Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehdot