Toilan kylpylälomat


Toila sijaitsee Itä-Virumaalla, noin 2,5 tunnin ajon päässä Tallinnasta lähellä Narvaa. Toila on pieni historiallinen kylä Suomenlahden rannikolla ja se on suosittu viikonloppu- ja lomanviettopaikka.

Toila Spa -kylpylä nousee merenrannalla korkealla rantatörmällä tunnetun Toila-Oru puiston vieressä. Kylpylä tarjoaa sekä klassisia terveyskylpylähoitoja, että ylellisiä ja rentouttavia hemmotteluhoitoja ja sieltä löytyy nykyaikainen terveystutkimuskeskus. Kylpylän erikoisuutena on -140 asteinen Kryo-kylmähoito, jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia. Hoito polttaa myös tehokkaasti kaloreita ja sen sanotaan auttavan poistamaan myös selluliittia.

Alueena Toilan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat suurenmoinen luonto, luontopolut, meri, satama sekä tietenkin Orun puisto ja siellä sijaitseva entisen linnan terassialue ja laulukenttä. Tutustu Toilan kylpylälomiin!

Toilan kylpylälomat

Lue lisää Toila Spa -kylpylästä

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Vaikka Toila on suomalaisille vielä vähän tuntematon kohde, rohkenemme kuitenkin suositella kokeilemaan! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu Toila Span hoitopaketteihin

Toila kylpylä tarjoaa kylpylähoitopaketteja viiden ja kahdeksan päivän matkoille. Valitse itsellesi sopivin.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Toilan alueeseen

Toila sopii kauniista luonnosta, merimaisemista ja rauhallisesta elämänmenosta nauttiville matkustajille, jossa monipuolinen kylpylä odottaa sinua hemmoteltavaksi.

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää