Scandic Sjöfartshotellet

Tukholman Kalliossa, entisessä työläiskaupunginosassa Södermalmilla sijaitsevalta Scandic Sjöfartshotellet -hotellilta on upeat näköalat Saltsjön-merenlahdelle sekä lyhyt kävelymatka niin vanhaankaupunkiin kuin Fotografiska-museoon.
Hotelli

Scandic Sjöfartshotellet sijaitsee meren äärellä aivan vanhankaupungin kupeessa. Hotelli sijaitsee keskeisellä sijainnilla ja onkin erinomainen tukikohta kaupunkiin tutustuessa. Trendikäs naapurusto tarjoaa trendikkäitä liikkeitä sekä hyvät lauttayhteydet vaikkapa Skansenille tai Wasa-museoon, Slussenin metroasemalle on vain 200 metrin matka.

Vuonna 1964 avatun hotellin vierashuoneet ovat kooltaan kompaktit, mutta löydät niistä tarvittavat mukavuudet ja toimivat tilaratkaisut. Osassa huoneista on merinäköala, oma parveke tai terassi. Hotellissa on myös ikkunattomia Cabin-huoneita. Merihenkisessä sisustuksessa on käytetty messinkiä, kirsikkapuuta sekä lämpimiä värejä.

Vieraiden käytössä on rentoutumisalue, josta löytyy kuntosali sekä sauna. Aamianen sisältyy majoituksen hintaan. Hotellista löytyy myös Sjöfart-ravintola, josta tilaat päivän erikoisannoksen lisäksi vaikkapa Rydbergin pihvin, ceasarsalaatin tai vaikkapa etanapannun. Hotellin baarissa voit tilata herkullisia drinkkejä tai cappuccinoja, kesäisin nautit niistä hotellin kattoterassilla maisemia ihaillen.

IMT asiakasarviot
1 arvostelua
10 / 10
Tripadvisor
1187 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Varattava erikseen

  • 295 SEK / vuorokausi

  • Scandic Shop 24h

  • Joutsenmerkki

Miksi valita Scandic Sjöfartshotellet?
Upea kattoterassi
Perhehuoneita
Osassa huoneista merinäköala
Kävelymatka vanhaan kaupunkiin
Lähellä Slussenia

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Sjöfartshotellet

Katarinavägen 26 104 65 Stockholm
Puh: +46 8 517 349 00
S-posti: sjofart@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
800 m
Kungsträdgården
Kungsträdgården
1.7 km
T-Centralen
T-Centralen
2 km
Skanssen
Skanssen
3.6 km

Lisätiedot majoituksesta

Hotelli ei vastaanota käteistä.

Aamiainen ma–pe 06:30–09:30, la–su 07:00–11:00