Ikaalisten matkatoimisto

Türin kukkamarkkinat 2020

Perinteinen keväinen kukkamatka Türiin järjestetään taas! Tutustu Viron ihanimpiin puutarhakohteisiin ja tee ostoksia. Tämä on varma viherpaukaloiden suosikki!

Türin kukkamarkkinat järjestetään 15.-17.5.2020

Türin kukkamarkkinoilla tuotteitaan esittelee 700 kauppiasta. Markkinoilla vierailee kymmeniä tuhansia ihmisiä. Markkinoilla puutarha-alan yritykset, taimitarhat ja yksityispuutarhurit tekevät runsaasti tarjouksia, joiden avulla jokainen puutarhan ystävä voi täydentää kotipuutarhaansa. Saatavissa on laaja valikoima taimia ja kasveja sekä hyöty- että koristepuutarhaan, puutarhatarvikkeita, työkaluja ja taloustarvikkeita. Käsityömestarit esittelevät kaikenlaisista materiaaleista valmistettuja käsityötuotteita. Markkinoilla on myös mukavaa viihdeohjelmaa.

Retki Türin kukkamarkkinoille la 16.5.2020

Ikaalisten matkatoimisto järjestää retken kukkamarkkinoille lauantaina 16.5.2020. Retken hinta on 34€ ja lapset (0-12v) 14€. Hintaan sisältyy kuljetukset Tallinna – Türi – Tallinna sekä sisäänpääsy kukkamarkkinoille.


Retken aikataulu:

klo 10:30 – Bussi odottaa D-terminaalin edessä
klo 10:40 – Virun edessä

klo 12:00 – saapuminen Türin kukkamarkkinoille
klo 15:00 – lähtö takaisin Tallinnaan

klo 16:30 takaisin Tallinnassa

Retken voi ostaa Tallinnan hotellimatkan, kylpyläloman tai päiväristeilyn yhteydessä.

Türin kukkamarkkinoiden retken voit varata Tallinnan hotellimatkan tai kylpyläloman yhteydessä

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Päiväristeilyllä on myös mahdollista lähteä retkelle Türin kukkamarkkinoille