Turku–Tukholma risteily

Lähde Turku–Tukholma -risteilylle ja koe yksi maailman kauneimmista merimatkoista. Risteily Turusta vie läpi Turun ja Tukholman saaristojen. Tukholman saaristossa huokuu Pohjolan suuruus, kun laiva lipuu ohi upeiden saariston vapaa-ajan asuntojen. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa läpi vuoden Baltic Princessin risteilyt Turusta Tukholmaan. Kysy myös risteilyitä Viking Gracella!

Baltic Princess -risteily on nopea ja helppo tapa mikäli haluat käydä pikavisiitillä Tukholmassa. Vaihtoehtoisesti voit lähteä myös Päivä Tukholmassa -risteilylle, jolloin matkalla on kokonainen päivä aikaa tutustua Tukholman monipuoliseen tarjontaan.

Baltic Princess -risteily lähtee Turusta joka ilta klo 20.15. Risteilijä on yksi Itämeren uusimmista ja tarjoaa monipuolisesti tekemistä sekä aikuisille että lapsille. Aikuiset viihtyvät laivan tasokkaissa ravintoloissa ja laivan viihdetarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Lapsille laiva taas tarjoaa paljon erilaisia virikkeitä mm. leikkihuoneen, ohjattua toimintaa kuten kasvomaalausta, kilpailuja ja paljon muuta. Olit siis lähdössä yksin, kaksin, perheen tai suuremman porukan kanssa takaa Turku-Tukholma -risteily viihtyisän merimatkan!

Tutustu risteilyvaihtoehtoihin alla ja valitse oma lähtösi!

Risteilyt Turusta Tukholmaan