Turvaistuimet bussissa

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA – VARAA LAPSELLESI TURVAISTUIN BUSSIIN

Haluamme palvella lapsiperheitä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemmekin ottaneet käyttöön uuden palvelun lasten matkustusturvallisuuden edistämiseksi – mahdollisuuden vuokrata turvaistuin bussilla tehtäviin matkoihimme.

Suosittelemme jokaiselle 0–3-vuotiaalle lapselle turvaistuinta bussimatkoille. Kauttamme voit varata lisämaksusta turvaistuimen 0–3-vuotiaalle tai sitä vanhemmalle lapselle. Turvaistuin on mahdollista vuokrata kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin, poikkeuksena Keski-Eurooppaan ja Norjaan suuntautuvat matkat sekä Baltian kierros -matkat.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa oman, lannevyöllä penkkiin kiinnitettävän turvaistuimen mukaan matkalle. Ilmoita toimistoomme varauksenteon jälkeen, haluatko varata istuimen lisämaksusta vai otatko mukaan oman. Kun varaat Ikaalisten Matkatoimistosta turvaistuimen, toimitamme sen valmiiksi bussiin. Kuljettaja myös neuvoo tarvittaessa istuimen käytössä.

Vuokraistuin tulee varata toimistostamme viimeistään 7 vrk ennen matkan lähtöpäivää. Huom! Onnibusseihin emme pysty turvaistuimia järjestämään.

Vuokraistuimet: alle 1-vuotiaille turvakaukalo, 1–3-vuotiaille turvaistuin 3-pistevöillä ja yli 3-vuotiaille istuinkoroke.


TURVAISTUIMEN VUOKRAHINNAT: 

  • 10 € / lapsi / meno-paluu, jos matkassanne on vain Suomen puolen bussikuljetukset
  • 10 € / lapsi / meno-paluu, jos matkassanne on vain kohdemaan kuljetukset (Legolandin matkoilla 20 €)
  • 20 € / lapsi / meno-paluu, jos matkassanne on sekä kohdemaan että Suomen puolen kuljetukset (Legolandin matkoilla 30 €)
Lasten turvaistuimet

Lasten turvaistuimet

Turvaistuimet ovat varattavissa vain suoraan toimistostamme (p. 03 45 800, ma–pe klo 9–17) tai Facebookin asiakaspalvelijaltamme. Voit tehdä samalla koko matkavarauksen tai lisätä turvaistuimen esim. matkakaupassamme tekemääsi varaukseen (ilmoita tällöin varausnumero). Turvaistuin tulee varata viimeistään viikko ennen lähtöpäivää.