Vaelluslomat ja vaellusmatkat Eurooppaan


Häikäiseviä maisemia, luonnonrauhaa, hyvää oloa ja onnistumisen riemua – tätä kaikkea pääset kokemaan IMT:n vaelluslomilla! Olemme suunnitelleet upeita vaellusmatkoja Eurooppaan kesäksi 2021. Pakkaa varusteet reppuun, suuntaa patikkaretkelle ja valmistaudu ottamaan huikeita reissukuvia!

Vaellusmatkat tarjoavat upeita luontoelämyksiä!

Moni meistä kaipaa entistä enemmän elämyksiä luonnossa hektisen arjen vastapainoksi ja tämä näkyy myös matkahaaveissa. Siksi loimmekin vuodelle 2021 uuden vaelluslomakonseptin kaikille luonnosta ja liikkumisesta nauttiville! Valitsemme Euroopasta kohteita, jonne on helppo matkustaa ja jotka tarjoavat erinomaiset vaellusreitit ja puitteet patikointiin. Kesällä 2021 voit suunnata vaellusmatkalle Lappiin tai Norjaan.
 

Näistä muodostuvat IMT:n vaelluslomat:

  • Elämyksellinen luonto liikkumista varten
  • Matkoihin sisältyy lennot ja majoitus
  • Helppo matkustaa ja hyvät yhteydet lentokentältä majoituspaikkaan
  • Kohteessa hyvät vaellusreitit ja patikointireitit eri vaativuustasoissa
  • Majoituspaikat on valittu niin, että pääset vaellusreiteille vaivattomasti

 

Liikkumisen vapautta

Vaelluslomamme ovat omatoimimatkoja, joten voit suunnitella reissun mielesi mukaan! Olemme koonneet vinkkejä ja ehdotuksia matkalle sekä valmiita ehdotuksia vaellusreiteille ohjeineen. Vaellusmatkamme eivät ole opastettuja, joten valitsimme kohteita, joista löytyy myös helppoja ja hyvin merkittyjä vaellusreittejä.

Tutustu vaellusmatkoihimme, valitse parhaat vaellusreitit ja lähde nauttimaan unohtumattomista luontoelämyksistä!

Vaellusmatkat kotimaassa

Vaellusmatkat Norjan vuonomaisemissa

 


Tutustu myös näihin!

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Reissaa Pohjois-Norjaan ihastelemaan upeita luontokohteita Lofooteilla, Vesterålenissa, Senjan saarella, Norkappissa ja monessa muussa naapurimaamme kolkassa! Et voi välttyä mieleenpainuvilta elämyksiltä vuonojen uumenissa seikkaillessa, patikointipolkuja kolutessa tai lunnien pesintäpuuhia seuratessa.

Lue lisää