Vaelluslomat


Häikäiseviä maisemia, luonnonrauhaa, hyvää oloa ja onnistumisen riemua – tätä kaikkea pääset kokemaan IMT:n vaelluslomilla! Olemme suunnitelleet upeita vaellusmatkoja Eurooppaan kesäksi 2021. Pakkaa varusteet reppuun, suuntaa kohti patikointipolkuja ja valmistaudu ottamaan huikeita reissukuvia!

Upeita luontoelämyksiä!

Moni meistä kaipaa entistä enemmän luontoelämyksiä hektisen arjen vastapainoksi ja tämä näkyy myös matkahaaveissa. Siksi loimmekin vuodelle 2021 uuden vaelluslomakonseptin kaikille luonnosta ja liikkumisesta nauttiville! Valitsimme Euroopasta kohteita, jonne on helppo matkustaa ja jotka tarjoavat erinomaiset puitteet patikointiin ja vaeltamiseen.
 

Näistä muodostuvat IMT:n vaelluslomat:

  • Elämyksellinen luonto liikkumista varten
  • Matkoihin sisältyy lennot ja majoitus
  • Helppo matkustaa ja hyvät yhteydet lentokentältä majoituspaikkaan
  • Kohteessa hyvät vaellus- ja patikointireitit eri vaativuustasoissa
  • Majoituspaikat on valittu niin, että pääset vaellusreiteille vaivattomasti

 

Liikkumisen vapautta

Vaelluslomamme ovat omatoimimatkoja, joten voit suunnitella reissun mielesi mukaan! Olemme koonneet vinkkejä ja ehdotuksia matkalle sekä valmiita vaellusreittiehdotuksia ohjeineen. Vaellusmatkamme eivät ole opastettuja, joten valitsimme kohteita, joista löytyy myös helppoja ja hyvin merkittyjä vaellusreittejä.

Tutustu vaelluslomiimme ja lähde nauttimaan unohtumattomista luontoelämyksistä!

Vaelluslomat kotimaassa

Vaelluslomat Norjan vuonomaisemissa

 


Tutustu myös näihin!

Kun lähtee matkalle autolla, on usein tavoitteena omatoiminen, kiireetön ja kokemuksia täynnä oleva loma sekä vapaus tehdä asiat omassa aikataulussa. Nyt Road Trip -matkan varaaminen on helppoa, sillä olemme tehneet valmiit reittiehdotukset ja saat koko matkan hotellit samalla kertaa!

Lue lisää

Reissaa Pohjois-Norjaan ihastelemaan upeita luontokohteita Lofooteilla, Vesterålenissa, Senjan saarella, Norkappissa ja monessa muussa naapurimaamme kolkassa! Et voi välttyä mieleenpainuvilta elämyksiltä vuonojen uumenissa seikkaillessa, patikointipolkuja kolutessa tai lunnien pesintäpuuhia seuratessa.

Lue lisää