Joulumatka Vihulan kartanoon

Vietä joulu tunnelmallisella Vihulan kartanolla 23.-25.12.2020. Kartanon henkilökunta kutsuu sinut nauttimaan aidosta joulun tunnelmasta sekä talven taiasta. Vihulan kartano tarjoaa runsaasti viihdyttäviä aktiviteetteja sekä makunautintoja.

Talvinen satumaa alkaa jo matkalla romanttiseen Vihulan kartanoon lumivalkeiden tasankojen, peltojen ja paksujen lumisten metsien läpi ja joulukoristeltujen kotien ohi. Vihulaan saapuessasi sinua on vastassa iloinen joulutunnelma, suuri joulukuusi ja paljon hauskaa toimintaa, jotka yhdessä herkullisten tuoksujen ja makujen kanssa luovat hyvän joulumielen.

Vihulan kartano tarjoaa majoitusta kahdeksi vuorokaudeksi historiallisissa kartanorakennuksissa ja hauskaa toimintaa sekä mieleen jääviä hetkiä niin aikuisille kuin lapsillekin.

Lähtöpäivä

Helsinki - Tallinna

Virittäydy joulun tunnelmaan jo laivalla. Lähtö Helsingistä klo 10:30 lähtevällä vuorolla ja Tallinnaan saavutaan klo 12:30.

Tallinna - Vihula

Matkan Tallinnasta Vihulaan voi taittaa joko bussikuljetuksella tai omalla autolla. Kuljetus Vihulaan lähtee klo 13:00. Matkaa Tallinnasta Vihulan kartanolle on suunnilleen 90 kilometriä (noin 1 tunti).

Vihulan kartano

Vihulan kartanoon majoittaudutaan kahdeksi yöksi. Päivä vapaata aikaa – kiertele kartanon puistossa tai nautiskele saunakeskuksessa.
Klo 18:00–21:00 tarjoillaan buffet-illallinen, joka sisältää lasillisen viiniä.

 • Saunaosaston ja uima-altaan vapaa käyttö sisältyy hintaan
 • Varaa hemmottelevia hoitoja Vihulan kartanon eko-SPAsta: spa.vihula@uhotelsgroup.com
2.päivä

Vihulan kartano

Päivä alkaa runsaalla aamiaisella. Klo 11:00–12:00 voit osallistua savisten joulukoristeiden tai magneettien värittämiseen kartanon keramiikkapajassa.
Buffet-lounas tarjoillaa klo 13:00-15:00. Lounaan jälkeen klo 15:00 on tarjolla ohjelmaa aikuisille – vodkan maistelu vanhassa viinatislaamossa, jonka aikana kuulet hauskoja tarinoita kartanosta ennen vanhaan ja nykyään.
Klo 17:00–18:00 päärakennuksen aulabaarissa tarjolla teetä, karjalanpiirakoita ja pipareita.
Illalla klo 20:00–00:00 on suomalaisille tuttuja perinteisiä makuelämyksiä, juhlava buffet-illallinen, lasillinen viiniä ja mukava tanssi-ilta elävän orkesterin tahtiin.

Paluupäivä

Paluupäivä alkaa jälleen runsaalla aamiaisella. Klo 9:00–10:00 on mahdollisuus osallistua joulupäivän jumalanpalvelukseen.

Vihula - Tallinna

Paluumatka Vihulasta Tallinnaan joko bussilla tai omalla autolla. Kuljetus lähtee Vihulasta klo 11:00 kohti Tallinnan D-terminaalia.

Tallinna - Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Matkan hintaan sisältyy

 • laivamatkan Helsinki-Tallinna-Helsinki
 • kuljetus Tallinnan satamasta kartanolle ja takaisin (paitsi omalla autolla matkustaville)
 • majoitus valitussa huoneessa aamiaisella (huoneita seitsemässä eri rakennuksessa eri puolilla kartanopihaa)
 • 23.12. buffet-illallinen ja lasillinen viiniä
 • 24.12. käsityöpaja (savisten joulukoristeiden tai magneettien värittämiseen kartanon keramiikkapajassa)
 • 24.12. buffet-lounas
 • 24.12. vodkamaistelu vanhassa viinatislaamossa
 • 24.12. jouluillallinen ja lasillinen viiniä
 • jouluaaton tanssi
 • 25.12. jumalanpalvelus

Tutustu matkan kohteeseen