Joulumatka Vihulan kartanoon 23.-26.12.2022

Elegantti Vihulan kartano kutsuu tunnelmallisen joulun viettoon. Lähde nauttimaan aidosta joulun tunnelmasta sekä talven taiasta ja nauti kartanon keittiön makujen maailmasta. Kartanon henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Talvinen taikamaa ja sen romanttinen, elegantti 1500-luvulta peräisin oleva kartano takaavat täydellisen irtautumisen arjen askareista ja ylellisen ympäristön lomailuun. Vihulassa sinua on vastassa iloinen joulutunnelma, suuri joulukuusi sekä hauskaa toimintaa, jotka yhdessä herkullisten tuoksujen ja makujen kanssa luovat erityisen hyvän joulumielen.

Lähtöpäivä

Helsinki - Tallinna

Virittäydy joulun tunnelmaan jo laivalla. Lähtö Helsingistä klo 10:30 lähtevällä vuorolla ja Tallinnaan saavutaan klo 12:30. Omalla autolla matkustavat voivat valita itselleen sopivan laivavuoron.

1.päivä

Tallinna - Vihula

Matkan Tallinnasta Vihulaan voi taittaa joko bussikuljetuksella tai omalla autolla. Kuljetus Vihulaan lähtee klo 14:00 D-terminaalin edestä, joten ehdit käymään pikaisesti ostoksilla jossakin sataman kaupoista. Matkaa Tallinnasta Vihulan kartanolle on noin 90 kilometriä (ajoaika noin 1 tunti).

Vihulan kartano (3 yötä)

Vihulan kartanoon majoittaudutaan kolmeksi yöksi. Päivä vapaata aikaa – kiertele kartanon puistossa tai nautiskele saunakeskuksessa.

Jouluaattona on myös aikaa rauhalliseen oleiluun ja nautinnollisiin kylpylähoitoihin. Jouluaaton juhlava buffet-illallinen tarjoillaaan klo 19:00–22:00. Illalliseen sisältyy 3 lasillista viiniä tai olutta.

Joulupäivällä ohjelmassa on piparkakkujen koristelua joko klo 12:00-13:00 tai 15:00-16:00 (ilmoitathan sinulle sopivan ajan etukäteen hotellille). Runsas buffet-lounas tarjoillaan klo 14:00. Päivällä voit myös jaloitella kartanon puistossa tai nautiskella saunakeskuksessa tai erilaisissa hoidoissa. Klo 18:00 on vuorossa aikuisten maisteluohjelma ”Vanhan viinakeittiön makuja ja tarinoita”, jonka aikana kuulet hauskoja tarinoita kartanosta ennen vanhaan ja nykyään. Luvassa on myös eri viljalajikkeista valmistettujen vodkien maistelua. Päivän kruunaa juhlava buffet-illallinen klo 19:00-22:00.

Lähtöpäivänä on vielä myös aikaa runsaalle aamiaiselle.

  • Saunaosaston ja uima-altaan vapaa käyttö sisältyy hintaan
  • Varaa hemmottelevia hoitoja Vihulan kartanon eko-SPAsta: spa.vihula@uhotelsgroup.com
Paluupäivä

Vihula - Tallinna

Paluumatka Vihulasta Tallinnaan joko bussilla tai omalla autolla. Kuljetus lähtee Vihulasta klo 11:00 kohti Tallinnan D-terminaalia.

Tallinna - Helsinki

Kotimatka jatkuu valitsemallanne laivavuorolla takaisin Helsinkiin.

Matkan hintaan sisältyy

  • laivamatkan Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • kuljetus Tallinnan satamasta kartanolle ja takaisin (paitsi omalla autolla matkustaville)
  • majoitus valitussa huoneessa aamiaisella (huoneita seitsemässä eri rakennuksessa eri puolilla kartanopihaa)
  • 24.12. buffet-illallinen (sisältäen 3 lasillista viiniä tai olutta)
  • 25.12. buffet-lounas
  • 25.12. buffet-ilalllinen (sisältäen 2 lasillista viiniä tai olutta)
  • 25.12. vodkamaistajaiset vanhassa viinatislaamossa
  • 25.12. piparkakkujen koristelun työpaja

Tutustu matkan kohteeseen