Viikonloppu Tukholmassa

Tukholma on monipuolinen kohde, jossa riittää tekemistä ja nähtävää jokaiselle. Kohde sopii hyvin myös viikonloppumatkalle nopeaan irtiottoon arjesta.

Tekemistä ja nähtävää Tukholmassa

Tukholmassa Vanhankaupungin hurmaava tunnelma ja Djurgårdenin monipuoliset nähtävyydet odottavat matkalaisia. Tukholmassa on monta mielenkiintoista museota myös, joissa poiketa sekä lukuisia kauppoja shoppailuun. Mikäli matkalla on mukana lapsia, kannattaa poiketa esimerkiksi Junibackenilla tai Skanssenilla.

Tutustu tarkemmin Tukholman nähtävyyksiin

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholman kaunis luonto, upea arkkitehtuuri ja kansainvälinen tunnelma tarjoavat jokaiselle jotakin. Tukholmassa riittää nähtävää ja tehtävää moneksi kerraksi.

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin

Tukholma toivottaa lapsiperheet sydämellisesti tervetulleeksi, tarjoten kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille runsaasti koettavaa ja nähtävää.

Lue lisää

Tukholman ravintolat

Ravintolatarjonta on laaja ja valikoimaa löytyy eri hintaluokista. Valikoimasta löytyy niin perinteisiä ruotsalaisia makuja kuin kansainvälisiä keittiöitä.

Tutustu Tukholman ravintolatarjontaan

Tukholman ravintolat tarjoavat perinteisiä ruotsalaisia ruokia sekä herkkuja maailman eri kolkista. Lähde makuelämykselle Ikaalisten Matkatoimiston kautta!

Lue lisää

Tutustu Tukholman matkoihin