Artis Centrum

Vanhan kaupungin ytimessä, vastapäätä Presidentinlinnaa sijaitseva Artis Centrum -hotelli tarjoaa tyylikkään majapaikan Vilnan matkallasi. Kaikki Vilnan päänähtävyydet sekä palvelut ovat kävelyetäisyydellä hotellista.
Hotelli

Artis Centrum-hotelli sijaitsee Vilnan vanhassa kaupungissa, 1800-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Presidentinlinnaa vastapäätä sijaitseva hotelli tarjoaa loistavan tukikohdan, sillä kaupungin nähtävyydet löytyvät kävelyetäisyyden päästä.

Hotellissa on 118 vierashuonetta. Valikoimastamme löydät huoneita Standard–, Business Class– ja Junior Suite–luokasta. Kaikkissa huoneissa on ilmastointi, TV, WiFi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja sekä teen– ja kahvinkeittomahdollisuus. Aamiainen sekä sauna– ja allasosaston käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Maittava aamiainen tarjoillaan La Traviata -ravintolassa, josta on saatavissa myös lounasta. Hotellin toinen ravintolabaari Adelia tarjoaa ruokia ja juomia eurooppalaisella teemalla. Aktiivisen kaupunkipäivän päätteeksi on ihana löylytellä hotellin omalla saunaosastolla, josta löytyy sekä perinteinen sauna että höyrysauna. Lisäksi voit pulahtaa hotellin uima-altaan virkistäviin vesiin tai porealtaaseen. Tämän lisäksi rentoutumista tarjoaa kauneussalonki josta voit varata hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle.

Hotellilla on oma maksullinen pysäköinti. Paikkaa ei voi varata etukäteen, vaan vasta paikan päällä.

imt.fi asiakasarviot
5 arvostelua
8.8 / 10
Tripadvisor
1261 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • noin 25€ / vuorokausi

  • Vanhassakaupungissa

Miksi valita Artis Centrum?
Sijaitsee vanhan kaupungin sydämessä
Lyhyt matka kaupungin nähtävyksiin ja pelveluihin
Historiallinen rakennus
Sauna– ja allasosasto
Kauneushoitola

Tutustu hotellliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Artis Centrum

TOTORIŲ G. 23 LT-01120, VILNIUS, LITHUANIA
Puh: +370 5 2660366
S-posti: artis@centrumhotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Kansallismuseo
Kansallismuseo
800 m
Kolmen ristin kukkula
Kolmen ristin kukkula
1,6 km
Rautatieasema
Rautatieasema
2 km
Vilnan lentokenttä
Vilnan lentokenttä
6 km