Virtuaalimatkailu – matkalle kotisohvalta


Koronapandemian aikana monet matkahaaveet on pitänyt siirtää tulevaisuuteen, mutta onneksi matkakuumeeseen on nyt saatavilla helpotusta! Hyppää mukaan IMT:n uusien virtuaalimatkojen maailmaan ja lähde kulkemaan oppaan mukana Euroopan upeisiin kohteisiin. Paikallisen oppaan live-opastuksessa sukellat tarinoihin historiasta ja nykypäivästä! Virtuaalimatka on myös loistava tapa tutustua kohteeseen jo ennen lomamatkalle lähtemistä.

Kiehtovat virtuaalimatkat – lähde matkalle poistumatta kotoasi!

Näe parhaat nähtävyydet lähietäisyydeltä ja kuule jännittäviä tarinoita oppaan mukana virtuaalimatkalla! Pääset kokemaan aitoa matkatunnelmaa oppaan viedessä sinua kierrokselle ympäri kiehtovia kaupunkeja ja merkittäviä nähtävyyksiä. Ota naposteltavat esiin ja virvokkeet viereen ja nauti matkasta mukavasti omassa kodissasi!

Virtuaalimatkojen kesto on noin 1,5 h ja ne toteutetaan Zoom-videopalvelulla. Matkoilla on suomenkielinen opas ja voit esittää matkan aikana oppaalle kysymyksiä, joita käsitellään lopuksi. Virtuaalimatkoille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet n. 1 vrk ennen virtuaalimatkaa.

Virtuaalimatkat ovat varattavissa aina matkaa edeltävän arkipäivän aamuun asti, varaathan siis virtuaalimatkasi ajoissa varmistaaksesi paikkasi.

Tutustu virtuaalimatkoihin ja koe matkailu uudella tavalla!

Tulossa pian!

Avaamme syksylle 2021 jälleen uusia virtuaalimatkoja! Lähde mukaan!
Haluatko virtuaalimatkan ryhmällesi? Lähetä tarjouspyyntö niin annamme sinulle tarjouksen.

Virtuaalimatka Englantiin

Virtuaalimatka Monacoon

Virtuaalimatka Nizzaan