Visbyn risteily Silja Europa-laivalla

Lumoavan kaunis Visby on Unescon maailmanperintökohde. Ruusujen kaupunkina tunnetun Visbyn menneisyyttä löytyy hyvin säilyneestä vanhastakaupungista. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot. Visby on yhdistelmä luonnonkauneutta ja mielenkiintoista historiaa!
Lähtöpäivä

Helsinki-Visby

Laiva lähtee Helsingistä klo 16.30. Ensimmäinen ilta on aikaa nauttia laivan palveluista. Visbyhyn saavutaan klo 9.00. Maihinnousu Visbyssä tapahtuu autokannen kautta. Maihinnousun aikataulun laivayhtiö vahvistaa myöhemmin. Tiedot löytyvät mm. laivalla risteilyohjelmasta.

  • Suosittelemme varaamaan ruokailut jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä
  • Myynnissä laivayhtiön järjestämiä retkiä
2.päivä

Visby

Visbyssä voi viipyä oman mieltymyksen mukaisesti joko osallistumalla laivayhtiön järjestämälle retkelle tai viettäen omatoiminen päivä Visbyssä. Laivaan pääsee takaisin milloin tahansa ennen laivan porttien sulkemista.

Paluupäivä

Visby-Helsinki

Laivalla on oltava viimeistään klo 19.45. Laiva lähtee merelle klo 20.30. Seuraavana päivänä perheen pienimmät ehtivät vielä pallomereen. Tuliaisia pääsee täydentämään laivan myymälöistä. Helsinkiin saavutaan 16.00.

Matkan hinta sisältää:

  • Päivä Visbyssä -risteilyn Helsingistä, valitussa hyttiluokassa
  • Shuttle-bussikuljetuksen Visbyssä satamasta keskustaan ja takaisin

Hintaan sisältyvä shuttle-bussikuljetus toimii Visbyssä seuraavasti:
Bussit kulkevat satamasta Österportiin ja takaisin klo 09.00 – 19.30 välisenä aikana. Viimeinen paluu Österportista on klo 19.30, laivalla oltava viimeistään klo 19.45. Sisältyy risteilyn hintaan kaikilla matkustajilla. Maihinnousukorttia ei tarvitse näyttää bussissa.
Liikuntaesteiset: Bussiin mahtuu tavallinen pyörätuoli, mutta ei sähköpyörätuoli. Avustuspalvelua ei ole saatavissa bussiin/bussista siirtymiseen.

 

Tutustu matkan kohteeseen