Vuokatti — Retket ja lisäpalvelut

Katinkulta Golf Green Fee

Omatoimikokemus
Vuokatin Katinkulta Golf on 9-reikäinen helpohko kenttä,. Uudistettu 9-väyläinen klubikenttä Tenetti tarjoaa vaihtelevia väyliä ja 18-väyläinen Nuas-kenttä täyttää kansainvälisten arvokisojen standardit. Harjoitusalueilla on viisi putti- ja chippiviheriötä, range sekä harjoittelubunkkeri. Golfvastaanotto sijaitsee Holiday Club Katinkullan Klubirakennuksessa. Voit lisätä matkavarauksen teon yhteydessä varauksen lisätietoihin tasoituksesi, seuran, johon kuulut sekä toivomasi lähtöajan ja -paikan, näiden perusteella lähtöaika varataan etukäteen. Ilman erillistä toivetta lähtöaika varataan matkan 2. päivälle.
Pelitaitosuositukset; Nuas - Championship Course (18 reikää): Tasoitus 54. Suosittelemme yli 36 tasoituksella pelaavia käyttämään Tenetti-kenttää. Peliryhmän yhteenlaskettu tasoitus tulee olla vähemmän kuin 108; Tenetti - klubikenttä (9 reikää): Tasoitus 54. Tenetti-kentällä on käytössä yli 36 tasoituksella pelaaville tarkoitetut oranssit etutiit; Vuokatti - jokamieskenttä (9 reikää): Jokamieskentällä pelaajalta ei vaadita tasoitusta, mutta pelaajan tulee pelata pelitaitonsa mukaiselta tiiauspaikalta. Vähintään yhdellä ryhmän pelaajista on oltava tasoitus;
Kentän osoite: KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy, Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Vuokatti, maastopyörävuokraus

Omatoimikokemus
Vuokatti tarjoaa maastopyöräilijälle useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja liikkua luonnon helmassa. Touko-syyskuussa vaarassa kiertävät latupohjat ovat suurimmaksi osin pyöräilijöiden käytössä. Merkittyjä pyöräilyreittejä on useita ja ne ovat pituudeltaan 7-85 km pitkiä. Pyöräpaketti sisältää maastopyörän ja kypärän päiväksi käyttöön matkan 2. päivänä. Pyörän saa käyttöönsä joko hotellilta tai mikäli hotellin maastopyörät ovat jo vuokrattuina n. 300m päästä hotellilta Vuokatti Ski Serviceltä, hotellin vastaanotto ohjeistaa pyörän haussa. Hotellilta voi pyörän lunastaa aamulla ja palauttaa iltaan mennessä, Vuokatti Ski Serviceltä aukioloaikojen puitteissa (ma-pe klo 9-16, la klo 9-15, su sopimuksen mukaan). Ski Serviceltä saatavilla myös lisähintaan Fatbike (+10€ / pyörä) tai sähköavusteinen Fatbike (+ 30€ / pyörä).

Karhunkatselu-paketti

Omatoimikokemus
Vietä ikimuistoinen ilta tarkkailemalla karhuja aitiopaikalta. Karhuja katsellaan siihen valmistetusssa katselurakennuksessa. Rakennus sijaitsee pienellä mäellä, josta on hyvät näkymät laajalle alueelle. Katselurakennuksessa on useampi huone, ilmastointi/lämmitys, kolme wc:tä, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Karhun katseluretki sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Karhutalolle on n. 400m kävelymatka pääpaikalta. Karhuja katsellessa ja kuvatessa tulee muistaa, että ne ovat villejä eläimiä, jotka liikkuvat omilla aikatauluillaan. Todennäköisyys nähdä karhu on noin 90-99% kuukaudesta riippuen. Karhuretken hintaan kuuluu eväspaketti. Karhunkatselupaketti myynnissä touko-syyskuu. Aikataulu touko-elokuussa: Klo 17.00 info Bear Centre-keskuksessa, jonka jälkeen kävely oppaan johdolla katselutalolle. Klo 22.00 paluu keskukselle oppaan johdolla. Syyskuussa lähtö keskukselta karhutalolle klo 16 ja paluu keskukselle klo 21. Huom, retken hinta ei sisällä kuljetuksia. Bear Centre sijaitsee Vuokatista n. 100 km päässä, osoite: Kostamustie 5644, 88930 Lentiira (Vartius) Toteutuakseen retkelle tulee olla vähintään 2 osallistujaa. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää. Retken vastuullinen järjestäjä: Bear Centre

Vuokra-auto matkaasi

Omatoimikokemus
Haluatko kokea seikkailuja kaupungin ulkopuolella? IMT:n kautta voit vuokrata auton lomaasi. Voit vuokrata auton suoraan yhteistyökumppanimme Sixtin varausjärjestlmästä. Saat 10% alennusta asiakkaanamme normaaleista vuokra-autohinnoista. Hinta määräytyy vuokrapäivän ja autoluokan mukaisesti.