Maastopyöräilemään Vuokattiin

Vuokatin vaihteleva maasto tarjoaa mainiot puitteet maastopyöräilylle. Kesäaikaan alueen latureitistö toimii maastopyöräilyreitteinä. Majoitu Break Sokos Hotel Vuokatin mukavissa huoneissa ja nauti ulkoilun riemusta.

Break Sokos Hotel Vuokatti (valitsemasi määrä öitä)

Voit viettää Vuokatissa oman valintasi mukaan 2-7 yötä.

Kontiomenu ravintola Kipossa

Kaunuulaisravintola Kipon miljöössä on vaikutteita perinteisistä savupirteistä ja savottaperinteestä. Tarjolla on järvien, peltojen ja metsien antimia Kainuusta ja lähialueilta. Matkapaketti sisältää Kipon kontiomenun, jonka voi nauttia hotellin ravintolassa itselle sopivana aikana ravintolan aukioloaikojen puitteissa (sisältäen alku-, pää- ja jälkiruoan, ei sisällä juomia).

  • Lue lisää Ravintola Kiposta: https://www.raflaamo.fi/fi/sotkamo/ravintola-kippo
2. päivä

Pyöräpaketti

Vuokatti tarjoaa maastopyöräilijälle useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja liikkua luonnon helmassa. Touko-syyskuussa vaarassa kiertävät latupohjat ovat suurimmaksi osin pyöräilijöiden käytössä. Merkittyjä pyöräilyreittejä on useita ja ne ovat pituudeltaan 7-85 km pitkiä.

Pyöräpaketti sisältää maastopyörän ja kypärän päiväksi käyttöön matkan 2. päivänä. Pyörän saa käyttöönsä joko hotellilta tai mikäli hotellin maastopyörät ovat jo vuokrattuina n. 300m päästä hotellilta Vuokatti Ski Serviceltä, hotellin vastaanotto ohjeistaa pyörän haussa. Hotellilta voi pyörän lunastaa aamulla ja palauttaa iltaan mennessä, Vuokatti Ski Serviceltä aukioloaikojen puitteissa (ma-pe klo 9-16, la klo 9-15, su sopimuksen mukaan). Ski Serviceltä saatavilla myös lisähintaan Fatbike (+10€ / pyörä) tai sähköavusteinen Fatbike (+ 30€ / pyörä).

Katso alueen pyöräilyreittiehdotuksia.

Matkan hinta sisältää:

  • Majoituksen Break Sokos Hotel Vuokatissa
  • Hotelliaamiaisen
  • maastopyörän ja kypärän vuokran 1 päiväksi matkan 2. päivänä
  • Hotellin ravintolassa Kipon kontiomenun (sisältäen alku-, pää- ja jälkiruoan, ei sisällä juomia)

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta saa Kipon kontiomenuun oikeuttavan kupongin, menun voi nauttia hotellin ravintolassa itselle sopivana aikana ravintolan aukioloaikojen puitteissa (heinäkuussa sesonkiaikaan suositellaan pöytävarausta). Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erikoisruokavaliot etukäteen.

Tutustu matkan kohteeseen