Tunnelmallinen joulu Vuokatissa

Lämpöisen ja tunnelmallisen joulun löydät Vuokatin idyllisestä hotellilomasta. Nauti valmiin pöydän antimista, joulusaunan lämmöstä ja yhteisistä hetkistä. Matka myös kuljetuksin Pirkanmaalta ja Jyväskylästä.
Menopäivä

Tampere-Jyväskylä-Vuokatti

Aamusella voit nousta bussikuljetukseen Pirkanmaalta tai Jyväskylästä. Saat sukset tai lasketteluvälineet bussiin kätevästi, ammattitaitoinen kuljettajamme huolehtii matkastasi. Ajomatkalla pidetään myös sopivasti taukoja.

päivä

Vuokatti (3 tai 4 yötä valintasi mukaan)

Hotelliin saavutaan illansuussa. Voit myös saapua Vuokattiin omatoimisesti ja majoittua valitsemaasi hotelliin. Matkaan kuuluu illallispaketti, jonka ansiosta saat pitkän matkustuksen jälkeen mennä täydellä vatsalla nukkumaan.

  • Hotelli Aateliin majoittuville kuuluu Zen osaston 50minuutin käyttö hintaan. Allasosaston asiakasmäärä on rajoitettu, joten kirjoita haluamasi ajankohta varauksesi lisätietoihin niin välitämme sen hotellille etukäteen. Voit sopia ajan myös sisäänkirjautumisen yhteydessä, mutta silloin se ei välttämättä onnistu haluamallesi päivälle.
Jouluaatto -päivä

Ihana herätä jouluaattoaamuun kaikessa rauhassa ja hipsiä valmiiseen aamiaispöytään.
Kiireetön jouluaatto on nautinnollinen tapa virittäytyä joulun tunnelmaan. Halutessasi voit kierrellä Vuokatin hiihtokeskusta tai nauttia hotellin palveluista.

Jouluaaton löylyt voi Hotelli Aatelissa nauttia Zen osastolla varaamalla ajan etukäteen (matkan hintaan kuuluu 1 x 50min osaston käyttö). Hotelli Vuokatissa puolestaan lämpiää panoramasauna Honkalinna ja uskalikot voivat myös pulahtaa avannossa.

Mikäli haluat herkutella joulupuuroa ja katsella joulurauhanjulistusta screeniltä voit suunnata ravintola O’Learysiin. Joulupuuro ravintolassa maksaa 5€/aikuinen ja on tarjolla kello 12:15-13:30.

Illalla on aika istahtaa valmiiseen pöytään nauttimaan juhlallista ja kiireetöntä jouluillallista. Myös valkoparta Korvatunturilta piipahtaa tervehtimään jouluruokailijoita hotelleissa.

  • Hotelli Aatelissa on kaksi jouluaaton illalliskauttausta klo 17 ja 19.30. Voit valita haluamas kattausajan varauksesi yhteydessä.
Joulupäivä

Aamulla mahdollisuus lähteä bussilla Sotkamoon joulukirkkoon.
Hintaan kuuluu buffetaamiainen, Hotelli Vuokatissa nautitaan joulupäivän brunssia.

Päivä aikaa nauttia Vuokatin palveluista. Ikaalisten matkatoimiston bussi kuljettaa päivällä hotelleilta laskettelurinteille ja Katinkullan kylpylään. Tarkemmat lähtö ja paluuaikataulut kertoo kuljettaja.*
Illalla joulupäivän juhlaillallinen hotellilla.

Mikäli illalla tanssijalkaa vipattaa tässä menovinkki Katinkullan kylpylästä, jossa joulupäivän tanssit alkavat kello 21.00.

  • Vuokatin Aatelista voit lisämaksusta varata Zen osaston käyttöösi myös joulupäivään tai tapaniin.
  • Hotelli Vuokatin brunssi tarjolla klo 9:00-13:00. Oma pöytävaraus tulee vahvistaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. 25.12. hotellissa ei tarjota illallista.
Tapaninpäivä

Vuokatti tarjoaa mahtavia liikuntamahdollisuuksia. Kaunis vaaraluonto kutsuu lumen äärelle. Vietä päivä juuri niinkuin itse haluat.
Ikaalisten matkatoimiston bussi kuljettaa päivällä hotelleilta laskettelurinteille ja Katinkullan kylpylään. Tarkemmat lähtö ja paluuaikataulut kertoo kuljettaja.*

Omatoimisesti Vuokattiin matkaavat voivat valita myös Tapaninpäivän paluupäiväkseen. Tällöin hotellihuone tulee luovuttaa klo 12:00.

Paluupäivä

Vuokatti-Jyväskylä-Tampere

Hyvän aamiaisen jälkeen matka kohti kotia alkaa. Bussikuljetuksen varanneet asiakkaat kuljettaja noutaa hotellilta. Omatoimisesti paluumatkan taittavat voivat lähteä kotimatkalle haluamansa aikataulun mukaisesti.

HINTAAN SISÄLTYY:

  • Majoitus Vuokatissa valitussa hotellissa
  • Joulusauna (Hotelli Aatelissa Zen Spa, jonka voit varata haluamaasi kellonaikaan)
  • Aamiaiset hotelliaamuina (Hotelli Vuokatissa 25.12. aamiaisbrunssi sisältyy illallispakettiin)

Jouluinen illallispaketti sisältää:

  • Hotelli Vuokatissa illallinen 23.12., juhlaillallinen 24.12. ja joulupäivän brunssi 25.12
  • Vuokatin Aatelissa illallinen 23.12., juhlaillalliset 24. ja 25.12., neljän yön majoittujille illalisen myös 26.12.

*Matkaohjelmassa esitettyihin bussin palveluihin (kuljetus joulukirkkoon 25.12., kuljetukset Vuokatissa 25. ja 26.12.) saattaa tulla muutoksia ryhmäkoosta riippuen. Muutoksista ilmoitetaan 1kk ennen matkaa.

Tutustu matkan kohteeseen