Vauhdikas joulu Vuokatissa

Vuokatti tarjoaa huikean joululoman koko perheelle, täynnä iloa, leikkiä ja vauhtia. Nauti valmiista joulusta ja riemullisesta yhdessäolosta. Matka myös kuljetuksin Pirkanmaalta ja Jyväskylästä.
Menopäivä

Tampere-Jyväskylä-Vuokatti

Lapset, sukset ja laudat aamusella kokoon ja bussin kyytiin, eikös olekin helppoa! Bussikuljetus Vuokattiin onnistuu kauttamme Pirkanmaalta tai Jyväskylästä. Saat sukset tai lasketteluvälineet bussiin kätevästi, ammattitaitoinen kuljettajamme huolehtii matkastasi. Ajomatkalla pidetään myös sopivasti taukoja.

päivä

Vuokatti (3 tai 4 yötä valintasi mukaan)

Hotelliin saavutaan illansuussa. Voit myös saapua Vuokattiin omatoimisesti ja majoittua valitsemaasi hotelliin.

 • Break Sokos Vuokatissa illallispaketin hintaan kuluu illallinen, jonka ansiosta saat pitkän matkustuksen jälkeen mennä täydellä vatsalla nukkumaan. 
Jouluaatto -päivä

Joulu ihastuttaa perheen pienimpiä ja jouluilo tarttuu vauvasta vaariin. Aamulla nautitaan aamiaista runsaasta aamiaispöydästä.

Joulusauna kuuluu suomalaiseen jouluun ja kuuluu joulumatkamme hintaan. Katinkullan kylpylässä päivällä lämpiää myös savusauna.

Mikäli haluat katsella Turun joulurauhan julistusta screeniltä ja nauttia joulupuuroa voit suunnata ravintola O’Learysiin. Joulurauhanjulistuksen jälkeen ravintolassa on tarjolla joulupuuro kello 12:15-13:30 hintaan 5 €/aikuinen ja 3,50 €/lapsi (4–12v.)

Illan kohokohta on juhlallinen jouluillallinen.

Myös joulupukki on luvannut tulla vierailuille hotelleihin:

 • Katinkullan kylpylässä joulupukki on tavattavissa juhlasalissa klo 16.30 ja 18.30.  Joulupukille voi jättää ennakkoon yhden paketin/lapsi lapsen nimellä vastaanottoon. Merkitse pakettiin nimi ja vierailuaika selkeästi. Joulupukki antaa paketin lapselle tapaamisella.
 • Break Sokos hotellilla pukki tulee myös vierailulle illasta, kellonaika tarkentuu lähempänä.
 • Katinkullan jouluillalliselle varataan pöytäkattaus etukäteen, joten ilmoitathan haluamas kattausajan varauksesi lisätiedoissa. Kattausajat Katinkullan kylpylässä ovat klo 15, klo 17 ja klo 19.
Joulu- ja Tapaninpäivä

Aamulla voit nauttia aamiaisen ja lähteä kuljetuksella joulukirkkoon Sotkamoon*. Voit myös ottaa rauhallisen ja nautinnollisen jouluaamun.

Kaksi päivää on aikaa nauttia Vuokatin runsaista palveluista ja liikunnallisista elämyksistä.

Ikaalisten matkatoimiston bussi kuljettaa päivisin hotelleilta laskettelurinteille, Katinkullan kylpylään ja SuperParkiin. Tarkemmat lähtö ja paluuaikataulut kertoo kuljettaja.*

Omatoimisesti Vuokattiin matkaavat voivat valita myös Tapaninpäivän paluupäiväkseen. Tällöin hotellihuone tulee luovuttaa klo 12:00.

Paluupäivä

Vuokatti-Jyväskylä-Tampere

Hyvän aamiaisen jälkeen matka kohti kotia alkaa. Bussikuljetuksen varanneet asiakkaat kuljettaja noutaa hotellilta. Omatoimisesti paluumatkan taittavat voivat lähteä kotimatkalle haluamansa aikataulun mukaisesti.

HINTAAN SISÄLTYY:

 • Majoitus Vuokatissa valitussa hotellissa
 • Joulusauna Break Sokos hotelsissa ja Katinkullan superior huoneissa.
  • Katinkullan Villas huoneissa on oma sauna.
 • Aamiaiset hotelliaamuina Break Sokos hotellissa ja Katinkullan superior huoneissa.
  • Katinkullan Villas huoneissa on keittonurkkaus, joten aamiainen ei sisälly hintaan.
 • Katinkullan superior huoneissa hinta sisältää kylpyläosaston vapaan käytön.

Jouluinen illallispaketti sisältää:

 • Bread Sokos hotellissa illallinen 23.12., juhlaillalliset 24. ja 25.12., neljän yön majoittujille illalisen myös 26.12.
 • Katinkullan kylpylässä ja Villoissa majoittuville  juhlaillallinen 24.12.

*Matkaohjelmassa esitettyihin bussin palveluihin (kuljetus joulukirkkoon 25.12., kuljetukset Vuokatissa 25. ja 26.12.) saattaa tulla muutoksia ryhmäkoosta riippuen. Muutoksista ilmoitetaan 1kk ennen matkaa.

Tutustu matkan kohteeseen