Vuokatin golf-loma

Katinkulta Golf sijaitsee upeissa järvien ja Vuokatin vaarojen maisemissa. Golfkentällä on kolme eritasoista kenttää, joista jokaiselle taitotasolle löytyy omansa. Majoittuminen Break Sokos Hotel Vuokatin mukavissa huoneissa. Nauti golfaten Vuokatin kauniista maisemista!
1.-8.päivä

Break Sokos Hotel Vuokatti (valitsemasi määrä öitä)

Voit viettää Vuokatissa oman valintasi mukaan 2-7 yötä.

Kesämenu ravintola Kipossa

Kaunuulaisravintola Kipon miljöössä on vaikutteita perinteisistä savupirteistä ja savottaperinteestä. Tarjolla on järvien, peltojen ja metsien antimia Kainuusta ja lähialueilta. Matkapaketti sisältää Kipon kesämenun, jonka voi nauttia hotellin ravintolassa itselle sopivana aikana ravintolan aukioloaikojen puitteissa (sisältäen alku-, pää- ja jälkiruoan, ei sisällä juomia).

  • Lue lisää Ravintola Kiposta: https://www.raflaamo.fi/fi/sotkamo/ravintola-kippo
2. tai erikseen ilmoittamasi päivä

Katinkulta Golf

Hintaan sisältyvä Katinkulta Golf Green Fee varataan matkan toiselle päivälle. Mikäli haluat sen jollekin muulle matkan päivälle ja ajalle, lisääthän tiedon matkavarauksen lisätietoihin.
Matkavarauksen lisätietoihin tulee myös kirjoittaa: tasoituksesi, seuran, johon kuulut.

Vuokatin Katinkulta Golf on 9-reikäinen helpohko kenttä, jossa pelaamiseen ei tarvita green cardia. Uudistettu 9-väyläinen klubikenttä Tenetti tarjoaa vaihtelevia väyliä ja 18-väyläinen Nuas-kenttä täyttää kansainvälisten arvokisojen standardit. Myös vasta-alkajat ja golfista kiinnostuneet on otettu huomioon, tarjolla on esimerkiksi golf-opastusta ja jokamieskenttä. Kenttä sijaitsee noin 3 km päässä Break Sokos Hotel Vuokatista.

Harjoitusalueilla on viisi putti- ja chippiviheriötä, range sekä harjoittelubunkkeri. Golfvastaanotto, Pro Shop ja Holiday Club Golf Academy -golfkoulu sijaitsevat Holiday Club Katinkullan Klubirakennuksessa Harmony Span kanssa samoissa tiloissa. Toimisto on avoinna ma-la klo 8-22 ja su klo 8-21.

Pelitaitosuositukset
Nuas – Championship Course (18 reikää): Tasoitus 54. Suosittelemme yli 36 tasoituksella pelaavia käyttämään Tenetti-kenttää. Peliryhmän yhteenlaskettu tasoitus tulee olla vähemmän kuin 108.
Tenetti – klubikenttä (9 reikää): Tasoitus 54. Tenetti-kentällä on käytössä yli 36 tasoituksella pelaaville tarkoitetut oranssit etutiit.
Vuokatti – jokamieskenttä (9 reikää): Jokamieskentällä pelaajalta ei vaadita tasoitusta, mutta pelaajan tulee pelata pelitaitonsa mukaiselta tiiauspaikalta. Vähintään yhdellä ryhmän pelaajista on oltava tasoitus.

Tiiauspaikan valinta
Nuas-kentällä on valkoiset, siniset, keltaiset, ja punaiset tiit.Tasoituksella 36 tai alle pelaavat naiset saavat valita punaisen, sinisen tai keltaisen tiin. Vastaavalla tasoituksella pelaavat miehet voivat valita vapaasti tiinsä. Tasoituksella yli 36 pelaavien on aloitettava punaiselta tiiltä. He pelaavat pistebogeya ja poimivat pallon pois, jos eivät saa reiältä pisteitä.
Suosittelemme, että samaan peliryhmään kuuluvat pelaavat samalta tiiltä pelin jouduttamiseksi. Pelaajat ovat itse vastuussa pelin sujuvasta etenemisestä. Alhaisimmalla tasoituksella pelaava huolehtii ryhmänsä aikataulussa pysymisestä.
Tenetti-kentällä on valkoiset, siniset, keltaiset, punaiset ja oranssit tiit. Tasoituksella yli 36 on pelattava oranssilta tiiltä. He pelaavat pistebogeya ja poimivat pallon pois, jos eivät saa reiältä pisteitä.
Vuokatti-kentällä, Jokamieskentällä pelaajalta ei vaadita tasoitusta, mutta pelaajan tulee pelata pelitaitonsa mukaiselta tiiauspaikalta. Kentällä on oranssit, punaiset, keltaiset ja valkoiset tiit. Aloitteleva pelaaja aloittaa oranssilta tiiltä. Kun hän on pelannut 9 reiän kierroksen tulokseen 54 tai alle saa hän peliluvan seuraavalle eli punaiselle tiille. Vastaavasti pelaaja voi siirtyä aina seuraavalle tiille pelattuaan kierroksen maksimissaan tuloksen 54 eli 27 lyöntiä yli kentän parin. Pelaaja saa golf vastaanotosta saavuttamansa tiipaikan värisen lupakortin esitettyään vaaditun tasoisen kanssapelaajan allekirjoittaman tuloskortin.

Pelinopeus
Tavoitepeliajat kentillä ovat:
Nuas 18 reikää – 4 h
Tenetti 9 reikää – 2 h
Vuokatti 9 reikää – 1 h 30 min

Kentän osoite: KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy, Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Matkan hinta sisältää:

  • Majoituksen Break Sokos Hotel Vuokatissa
  • Hotelliaamiaisen
  • Katinkulta Golf Green Feen
  • Hotellin ravintolassa Kipon kesämenun (sisältäen alku-, pää- ja jälkiruoan, ei sisällä juomia)

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta saa Kipon kesämenuun oikeuttavan kupongin, menun voi nauttia hotellin ravintolassa itselle sopivana aikana ravintolan aukioloaikojen puitteissa (heinäkuussa sesonkiaikaan suositellaan pöytävarausta). Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erikoisruokavaliot etukäteen.

Tutustu matkan kohteeseen