Hotellimme Wienissä

Hotelli
Ibis Wien Mariahilf sijaitsee keskeisellä alueella erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Täältä pääsee helposti keskelle suurkaupungin sykettä. Lähimmälle rautatieasemalle on vain 350 m, bussipysäkki on aivan hotellin edessä ja pääostoskadulle Mariahilfstrasselle on matkaa vain 5 minuutin kävelymatka. Hotellista on upeat näköalat yli kaupungin.
Hotellin mukavuudet
  • Terassi

  • Silitys- ja pesulapalvelut

  • Retkipalvelu

Hotelli
Keisarillisen tyylikäs, jugendtyylinen hotelli erinomaisella sijainnilla lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä, vain 250 metrin päässä Rathausin metroasemasta. Joe's Bar palvelee 24/7 ja aamiaista voi nauttia jopa klo 12.00 saakka!
Hotellin mukavuudet
  • Aamiaisravintola

  • Puutarha

Hotelli
1880-luvulta peräisin oleva palatsirakennus kätkee sisäänsä erityisesti pariskuntien suosiman, elegantin ja nykyaiksen Rathauspark Wien hotellin. Hotellin erinomainen sijainti aivan keskustan lähellä ja kuitenkin rauhallisella paikalla tarjoaa wieniläistä majoitusmukavuutta parhaimmillaan.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Neljän tähden Novotel Wien Hauptbahnhof hotelli soveltuu niin liikematkailijoille kuin perheillekin erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Hotellissa on myös Spa-ja wellnesskeskus, jonka saunasta ja kuntosalista on upeat näköalat yli kaupungin.
Hotellin mukavuudet
Hotelli
Hotelli sijaitsee Wienin yhdellä suosituimmista alueista 5. kaupunginosassa. Hotellilta on vain 2 kilometrin matka keskustaan. Mariahilfer ostoskadulle pääsee bussilla, joka lähtee vain minuutin kävelymatkan päästä hotellilta. Kahdelle U4-linjan metroasemalle on 5 minuutin kävelymatka.
Hotellin mukavuudet
  • Puutarha ja terassi