Hotel Rathauspark Wien

1880-luvulta peräisin oleva palatsirakennus kätkee sisäänsä erityisesti pariskuntien suosiman, elegantin ja nykyaiksen Rathauspark Wien hotellin. Hotellin erinomainen sijainti aivan keskustan lähellä ja kuitenkin rauhallisella paikalla tarjoaa wieniläistä majoitusmukavuutta parhaimmillaan.
Hotelli

Hotellissa on 117 savutonta huonetta, aamiaisravintola ja kokoustila. Falco Bar tarjoaa pientä purtavaa ja juomia ympäri vuorokauden.

Hotelli sijaitsee n. 450 metrin päässä Rathausplatsista ja lähimmästä metroasemasta.  Wienin keskustaan on 1,5 km matka ja saman verran Wienin yhteen tunnetuimmista symboleista, 1100-luvulla rakennettuun Pyhän Tapanin tuomiokirkkoon. Siellä voi nauttia upeista näköaloista yli Wienin kiipeämällä  ensin 343 porrasta tornihuoneeseen.  Alle kilometrin päässä sijaitsevat myös  Volksgarten, Sigmund Freud Museo, Itävallan kansallisteatteri sekä Hofburgin laaja palatsi- ja museokompleksi.

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, ilmainen internetyhteys, taulu-tv, puhelin, kylpyhuone, suihku ja hiustenkuivain. Lemmikit ovat tervetulleita.

Tripadvisor
1031 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Erinomainen sijainti
Hyvät liikenneyhteydet
Lähellä nähtävyyksiä ja vilkasta keskustaa
Modernit huoneet

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Rathauspark Wien

Rathausstrasse 17, 1010 Wien
Puh: +43 (1) 40 412
S-posti: info.rathauspark.wien@radissonindividuals.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Keskustaan
Keskustaan
1,5 km
Lähin metroasema
Lähin metroasema
450 m
Wienin kv lentokenttä
Wienin kv lentokenttä
20 km
Rathauspark
Rathauspark
450 m