Ibis Wien Mariahilf Hotelli

Ibis Wien Mariahilf sijaitsee keskeisellä alueella erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Täältä pääsee helposti keskelle suurkaupungin sykettä. Lähimmälle rautatieasemalle on vain 350 m, bussipysäkki on aivan hotellin edessä ja pääostoskadulle Mariahilfstrasselle on matkaa vain 5 minuutin kävelymatka. Hotellista on upeat näköalat yli kaupungin.
Hotelli

Ibis Wien Mariahilf hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä nähtävyyksiä, ostoskatuja ja  kulttuurielämyksiä. Hotellilta on erinomaiset yhteydet eri puolille kaupunkia, sillä lähin rautatieasema, Wien Westbahnhof sijaitsee vain 350 m päässä, josta on puolestaan hyvät yhteydet eteenpäin maan ja kaupungin sisällä. Hop on- Hop off -kiertoajelubussi pysähtyy aivan hotellin edessä. Keskustaan on 3,5 km matka. Hotelli osallistuu muiden The Accor–hotelliketjun hotellien kanssa Planet 21– ohjelmaan, joka on asettanut kunnianhimoiset tavoitteet muun muassa vastuullisuuteen sekä ympäristöpäästöihin liittyen.

Hotellissa toimii kaikkialla ilmainen langaton internetyhteys ja kaikissa 341 modernisti sisustetussa huoneessa on ilmastointi.  Suurin osa huoneista on savuttomia. Hotellissa on perhehuoneita ja  lemmikkieläimet ovat sallittuja ja hotelli soveltuu myös liikuntaesteisille. Hotellin ravintola tarjoaa kansainvälistä ruokaa.  Hotellin lähellä on sekä yksityinen  että julkinen parkkipaikka, jotka molemmat maksullisia.

Tripadvisor
2564 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Terassi

  • Silitys- ja pesulapalvelut

  • Retkipalvelu

Keskellä erinomaisia liikenneyhteyksiä
Lemmikkieläimet sallittuja
Perheille 3 hengen huoneita
Lähellä parkkipaikkoja
Huoneita tupakoiville

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Ibis Wien Mariahilf Hotelli

Mariahilfer Gürtel 22-24 1060 Wien
Puh: +43159998
S-posti: H0796@accor.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Westbahnhof
Westbahnhof
350 metriä
mm. Hop on- Hop off bussi
mm. Hop on- Hop off bussi
hotellin edessä
Keskustaan
Keskustaan
3,5 km
Wienin lentokenttä
Wienin lentokenttä
20 km