Josefshof am Rathhaus

Keisarillisen tyylikäs, jugendtyylinen hotelli erinomaisella sijainnilla lähellä keskustaa ja nähtävyyksiä, vain 250 metrin päässä Rathausin metroasemasta. Joe's Bar palvelee 24/7 ja aamiaista voi nauttia jopa klo 12.00 saakka!
Hotelli

Savuton  Josefshof am Rathhaus hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla, historiallisessa Josefstadtin kaupunginosassa. Kaupungin keskusta nähtävyyksineen, toreineen, ostoskatuineen, teattereineen ja palveluineen on vain 1,5 km päässä. Pihalla sijaitseva puutarha on hotellin erikoisuus. Joe’s Bar tarjoaa juomia ja pientä purtavaa ympäri vuorokauden. Valikoimiin kuuluvat myös keisarilliset kahvivalikoimat kuten ”Maria Theresa” ja ”Sissi” sekä itävaltalaisten viininviljelijöiden laatuviinejä, joita voit nautiskella salongissa takan ääressä istuskellen. Lähellä hotellia sijaitsee maksullinen pysäköintialue. Lähimmät ravintolat sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Hotellin 164 huonetta sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa ja ne ovat yksilöllisesti suunniteltuja. Jokaisessa huoneessa  kylpyhuone suihkulla tai ammeella, pöytä, vaatekaappi, ilmainen internetyhteys, minibaari, tallelokero, huonekohtainen ilmastointi, hiustenkuivain ja kahvin- ja vedenkeitin.

Myös lemmikkikoirat  ovat tervetulleita hotelliin.

 

Tripadvisor
2007 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Aamiaisravintola

  • Puutarha

Miksi valita Josefshof am Rathhaus?
Keskeinen ja kuitenkin rauhallinen sijainti
Pitkä aamiainen klo 7-12
Puutarha hotellin pihalla
Lemmikkieläimet tervetulleita

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Josefshof am Rathhaus

Josefsgasse 4-8, 1080 Vienna
Puh: +431404190
S-posti: office@josefshof.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Mariahilfer Strasse
Mariahilfer Strasse
1,5 km
Lähin metroasema
Lähin metroasema
250 m
Alte AKH yliopistokampus
Alte AKH yliopistokampus
2 km
Wienin lentokenttä
Wienin lentokenttä
20 km