Novotel Wien Hauptbahnhof

Neljän tähden Novotel Wien Hauptbahnhof hotelli soveltuu niin liikematkailijoille kuin perheillekin erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Hotellissa on myös Spa-ja wellnesskeskus, jonka saunasta ja kuntosalista on upeat näköalat yli kaupungin.
Hotelli

Savuton Novotel Wien Hauptbahnhof hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä päärautatieasemaa, josta on hyvät yhteydet joka puolelle kaupunkia. Belvederen palatsi sijaitsee alle kilometrin päässä ja Ringstasselle vain 5 minuutin matka.

Hotellissa on 266 huonetta ja  erinomaiset puitteet esimerkiksi etätyöskentelyyn, jolloin voit perheesi kanssa lähteä vaikkapa yhdistetylle työlomalle. Hotellissa on perhehuoneita ja businesshuoneita. Hotellissa on autoparkki, ravintola, baari sekä kokoustiloja. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee  Spa-ja wellness-keskus, jonka saunasta ja kuntosalista on upeat näköalat yli kaupungin. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliin.

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, veden- ja kahvinkeitin, työpöytä, toimistotuoli, kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja ja meikkauspeili. Perheille tarkoitetuissa huoneissa on vuodesohva.

Tripadvisor
841 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Keskeinen sijainti lähellä metroa
Sauna
Kuntosali
Tilavat ja modernit huoneet
Lemmikkieläimet sallittuja
Perhehuoneita
Sopii etätyöskentelyyn

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Novotel Wien Hauptbahnhof

Canettistrasse 6 1100 Vienna
Puh: +43190922660
S-posti: h8565@accor.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Wienin lentokenttä
Wienin lentokenttä
15 km
Päärautatieasema
Päärautatieasema
300 m
Belvederen palatsi
Belvederen palatsi
800 m
Lähin metroasema
Lähin metroasema
400 m