Yhteystiedot ja toimipisteet

Puhelin

Puhelinnumeromme on 03-45800 (ma-pe 10.00 – 15.00). Palvelemme ilman lisämaksua puhelimitse. Emme peri toimisto- tai palvelumaksuja.


Sähköposti

matkat@imt.fi Huomaathan, että sähköpostimme palvelee vain arkisin 09-17 ajalla, ja siellä saattaa olla hieman ruuhkaa. Pyrimme palvelemaan sinua sitä kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, pyydämme olemaan yhteydessä meihin puhelimitse. Kiitos!

Kaikkien työntekijöidemme sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@imt.fi.
Toimitusjohtajamme nimi on Esa Talonen. Voit olla yhteydessä aina, kun tilanne sitä vaatii.


Hätätilanteessa

Arkisin 10.00-15.00 Ikaalisten Matkatoimisto palvelee numerossa 03-45800, ulkomailta soitettaessa +358 3 45800.

Muina vuorokauden aikoina Ikaalisten Matkatoimiston puhelinnumero poikkeus- ja hätätapauksia varten +358 600 301 220. Puhelun hinta 3,09 € + pvm.


Uutiskirje

Sylillisen matkailun tunnelmaa voit tilata matkakirjepalvelustamme suoraan sähköpostiisi. Sieltä kuulet tarjouksista sekä uusimmista uutuuksista. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.


Facebook tai Instagram

Voit olla meihin yhteydessä myös Facebookin tai Instagramin kautta.


Yhteydenottopyyntö

Oletko suunnittelemassa matkaa? Anna meidän auttaa. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Toimipisteet

Ikaalisten Matkatoimiston löydät Ikaalisista osoitteesta Itsenäisyydenkatu 7. Edulliset matkat varaat helposti ja ilman lisämaksua toimistostamme. Tervetuloa! Ikaalisten konttorimme on suljettu toistaiseksi ja palvelemme asiakkaitamme verkossa ja puhelimitse.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimiston löydät Turun keskustasta osoitteesta Brahenkatu 5. Luotettavasta ja ammattitaitoisen palvelun matkatoimistostamme varaat helposti ja edullisesti seuraavan matkasi. Tervetuloa! Turun konttorimme on suljettu toistaiseksi ja palvelemme asiakkaitamme verkossa ja puhelimitse.

Lue lisää