Ikaalisten matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto Helsinki

Ikaalisten Matkatoimiston löydät Helsingistä Länsiterminaalista. Luotettavasta ja ammattitaitoisen palvelun matkatoimistostamme varaat helposti ja edullisesti seuraavan matkasi.

Ikaalisten-Matkatoimisto-Helsinki

Näin löydät perille

Julkisilla: raitiovaunu numero 7 tulee Rautatieaseman ja Kampin kautta suoraan terminaalin eteen sekä raitiovaunu numero 6T Rautatieasemalta suoraan terminaalin eteen.

Omalla autolla: terminaalin vierestä löytyy pysäköintipaikkoja sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Paikat ovat maksullisia.

Toimistomme sijaitsee terminaalin  (T1) sisääntulokerroksessa. Matkamyymälä löytyy lasitiskien takaa (hätäuloskäynnin vasemmalla puolella olevasta ovesta sisään). Matkalippujen jako tapahtuu laivojen lähtöterminaaleissa lähtöselvityspisteillämme.

Tervetuloa!

Tutustu matkavalikoimaamme

Valitse oma suosikkikohteesi laajasta Kaupunkiloma valikoimastamme. Kulttuuria, ostoksia, makumatkoja - näitä kaikkia löydät meidän kaupunkilomiltamme!

Lue lisää

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin tai satamasta. Meiltä edullisesti myös Visbyn risteilyt.

Lue lisää risteilyistä

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista